Odesílání...

Recept z Regionální potraviny sýru Roztomiláku

Kedlubnové karbanátky se špenátem a sýrem

4 porce | 60 minut | Snadné

 Ingredience:

  • 350 g kedlubny
  • 150 g jáhel
  • 50 g špenát
  • 2 ks vejce
  • 80 g tvrdého sýra Roztomilák
  • Sůl, pepř, tymián, sušený česnek


Postup:

1. Kedlubny oloupeme a nastrouháme nahrubo, poté smícháme s nasekaným špenátem, vařenými jáhlami a vejcem.
2. Nakonec přidáme sýr a dochutíme.
3. Naplníme košíčky řidší směsí a pečeme 12 minut při 180 °C.

Recept z Regionální potraviny sýru RoztomilákuRecept z Regionální potraviny sýru RoztomilákuRecept z Regionální potraviny sýru Roztomiláku

Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.